Семейство пред развод заради Пипа Мидълтън

Гласувайте за статията

Побесняла ревнивка обезобрази колата на благоверния си, заради смелото му изказване, че харесва задните части на Пипа Мидълтън повече от тези на жена си. Заблуденият мъж дръзнал да сподели, че се възхищава на тялото на кралската балдъза и в отговор на това жена му “украсила” любимата му кола с огромни надписи: “Задникът на Пипа още ли ти се струва по-хубав от моя?!”, пише bliasak.bg.

Пострадалият мъж съвсем не е единствен, още стотици мъже са в конфликт с половинките си, заради апетитните задни части на Пипа. За отрицателно време, тя се превърна в най-коментирана личност в британската преса, по-коментирана и от кака си.

Снимки на палавницата заляха виртуалното пространството и дори опитите на семейство Мидълтън да изтегли всички компрометиращи фотоси със съдебна заповед не дава резултат. Какво вече писахме, Пипа си позволява доста освободено държание пред принцовете Уилям и Хари и се разхожда по оскъдни бикини пред тях.

Оказва се, че засега Кейт е най-скромна и успява да запази благоприличие, за разлика от сестра си и брат си, за радост на медиите, които запълниха колонките си със скандални публикации и снимки.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Семейство пред развод заради Пипа Мидълтън”

  1. Петя Ангелова

    май 14. 2011

    вече станаха досадни;(.

    Reply to this comment

Добавете коментар