СЕМ спира „Музикална академия“ заради обидите в ефир?

Гласувайте за статията

Скандал в Академията, съдиите ръсят бисери в ефир

Страхотен скандал избухна снощи в „Музикална академия“. Възмутени зрители заплашват да подадат сигнал до СЕМ и да поискат спиране на шоуто заради нецензурни изказвания в ефир. Дичо, Фънки, Георги Христов и Здравко от „Ритон“ спретнаха такъв цветист диалог, че майките бяха принудени да изключат звука на телевизорите заради децата си.

Дичо и съдиите сгафиха жестоко снощи

Дичо и съдиите сгафиха жестоко снощи

След обидния коментар на Дичо за част от анатомията на журито в един от предните дни, съдиите влязоха в тона му и се заформи истински скандал снощи.

Пред ужасените погледи на зрителите журито влезе в оспорвана и крайно цинична дискусия относно седалищните си части. От всички най-тактичен се оказа Фънки, който за разлика от Здравко и Георги Христов се опита да сложи край на темата по деликатен начин и да не продължава с неуместните изказвания в ефир. Финал на историята сложиха Иван и Андрей, а Дичо уж се извини на съдиите.

Зрителите се възмутиха

Зрителите се възмутиха

Междувременно зрители настояват СЕМ да се самосезира и да глоби солено продуцентите. От старта на шоуто подобни изцепки се чуват в ефир всекидневно. „Как може да се позволяват подобни цинизми, не знаят ли, че ги гледат и малки деца?“, питат потресени зрители.

Други смятат, че предаването трябва изцяло да бъде спряно, тъй като няма и един епизод, в който да не се чуят псувни и обиди без цензура. „Това ли е идеята на „Музикална академия“? Да ръсят простотии пред децата ни?!“ пишат те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар