Сеир! Виж Камелия в един от първите й клипове

Гласувайте за статията

„Не мога вечно да съм твоята жена, разбери ме, мили, аз не мога повече сама…”, пее Камелия в един от първите си хитове и подскача облечена в сако

 

Широка дреха, скромно деколте, небрежна опашка – трудно бихте могли да познаете Камелия, ако тя за щастие не беше запазила и до днес свежестта си.

Камелия в супер ретро визия

Камелия в супер ретро визия

Вярно е, променила се е, но нещата са в рамките на приемливото или поне така е според феновете й, разбра Kliuki.net. Напоследък те непрекъснато се връщат към старите хитове на блондинката, която винаги е забавлявала максимално публиката.

Не случайно Камелия има толкова многобройни почитатели и все верни, независимо дали е имала честта да й връчат приза „Певица на годината”… Тя просто е щура и определено без нея купоните не са нищо особено, кълнат се обожателите й.

Още тогава закачлива и забавна

Още тогава закачлива и забавна

Тук виждаме Камелия в супер ретро визия, която днес е почти невъзможно да забележим. Напротив! Фолк фурията е все нестандартна, натокана и следи последните модни тенденции. Разликите са очевидни, но добре че и прилики има, иначе би подплашила хората, както често го правят доста нейни колежки.

Сигурни сме, че Камелия също има своите странни и страховити снимки и сме ви ги показвали, но за радост на нейната аудитория нещата не са чак толкова крайни и непривични. Вижте сами и се убедете дали е така!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар