Сеир в ефира на Нова! Вижте как Сашо Диков се гаври с Венета Райкова! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Наглата Венета най-накрая си получи заслуженото, злорадстват потребители

Венета си намери майстора

Венета си намери майстора

Зрителите на Нова ТВ станаха свидетели на доста любопитно зрелище този следобед в ефира на телевизията. На гости на новото предаване на Сашо Диков беше водещата на „Горещо” Венета Райкова. Известната с острия си език Венета този път беше като малко детенце пред доста по-устатия си колега, смеят се зрителите.

От самото начало Диков показа, че няма никакво намерение да се съобразява с гостенката си и я засипа с неудобни и излагащи въпроси. Всъщност, той се държа с нея по същия безцеремонен и нагъл начин, по който се отнася тя с нейните гости, коментират със задоволство потребителите.

„Как не те е срам да се държиш така с гостите си”, „Верно ли ти сама се хвалиш в интернет като някоя фолк певица” бяха само част от репликите на Диков към водещата. Отговорът на журналиста на жалкия опит на водещата да бъде остроумна обаче взриви мрежата. На думите на Венета, че тя винаги се е държала добре с него, Диков отговори „Нали знаеш, че мога, ако се заяждаш с мен, да те навра в на кучето…” .

На тази реплика дори и устата Райкова не успя да намери отговор, а само пресилено се засмя. Изгледайте пълното видео със скандалното гостуване и споделете вашето мнение. Заслужава ли Венета чак такова отношение?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Сеир в ефира на Нова! Вижте как Сашо Диков се гаври с Венета Райкова! (ВИДЕО)”

 1. Ани

  мар. 16. 2013

  Oхооо, Вени си намери майстора, ала то е ясно, че не е от калибъра на Диков. Даже тъничко е минала, според мен. Можеше и по-голямо унижение да отнесе. Венета Райкова и още 50 години да е водеща, може само да си мечтае да се докосне до класата на журналисти от ранга на Михнева, Диков, дори и Миглена Ангелова, която е като карикатура в сравнение с първите двама.

  Reply to this comment
 2. Zdravka Georgieva

  мар. 18. 2013

  pada I se.

  Reply to this comment

Добавете коментар