Съвсем се изхвърли! Виж новото Порше на Мария (ФОТО)

Гласувайте за статията

Певицата замени луксозния Майбах с още по-гъзарското Порше Панамера, инкрустирано с диаманти и камъни Сваровски

Поршето на певицата е с диаманти и кристали Сваровски

Поршето на певицата е с диаманти и кристали Сваровски

Християн Гущеров определено знае как да глези половинката си. След луксозните почивки, дизайнерски дрехи и скъпарски видео клипове милионерският наследник е решил да зарадва певицата с наистина луксозен подарък.

Този път обаче Гущеров доста се е изхвърлил, смеят се интернет потребители. Интериорът на луксозното возило е кичозно накичен с камъни Сваровски като за повече разкош на един диамант дори били инкрустирани инициалите на двойката – М и Х. Новата придобивка струва „скромните” 270 бона, научи HotArena. Скромна сума, сравнена с цената на предишното возило, отново подарък от Гущеров, чиято сума надхвърляше милион.

Певицата естествено веднага побързала да се похвали пред колежките си в Пайнер с новата си придобивка. Хора, работещи в телевизията разказват, че останалите певици буквално позеленели от завист от скъпия подарък. И затова не спирали да шушукат зад гърба на Мария. Всеизвестно е, че миньончето е доста недолюбвано от колежките си заради луксозния начин на живот, който не спира да демонстрира. Затова и голяма част от певиците в компанията не спирали да се подиграват зад гърба й, че въпреки всички пари на любовника си, никога няма да може да си купи класа и излъчване на стилна дама. Нещо, което изгъзицата с новата й кола доказва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Съвсем се изхвърли! Виж новото Порше на Мария (ФОТО)”

 1. Ееееее, то бива кич, ама чак толкова!

  Reply to this comment
 2. Stanislav Lishkovski

  мар. 07. 2013

  sigurno i e zlatna putkata na taq

  Reply to this comment
 3. Ani Nedelcheva

  мар. 07. 2013

  Офффффффф…от тази ми се повръща.че и чак другите помразих заради нея!Нито пее като хората,нито пък е голяма хубавица какво се превзема не разбирам!

  Reply to this comment
 4. Rumen Atanasov

  мар. 07. 2013

  ebal sam q i liliputa 😀

  Reply to this comment

Добавете коментар