Съвсем изтрещя! Галена гони вампири с… кисело мляко! (ВИЖТЕ КАК)

Гласувайте за статията

Певицата си има ритуал за прогонване на злите сили и за успех в бизнеса на мъжа й

Галена се пази от зли очи със специална маска

Галена се пази от зли очи със специална маска

Хората умно са казали, че всеки луд си идва с номера си. Това с пълна сила важи и за звездите, без значение чужди или родни. И докато повечето знаменитости залагат на традиционни ритуали като носене на талисмани против уроки, то някои от тях могат да втрещят феновете си с меко казано странните си хрумки.

Такъв пример е поп фолк певицата Галена. Близки до звездата издадоха, че тя не пропускала ден, в който да не си направи специална маска на лицето. Противно на очакванията на почитателите обаче маската не е с разкрасителна цел, а с далеч по-практична (и необичайна). Според запознати, фурията всеки ден мажела на лицето си смес от кисело мляко и мед. Въпросната маска служела за прогонване на всички зли сили, които застрашават щастието на семейството й, а също и предпазвала от зли очи, научи ХотАрена. Звездата е убедена, че по този начин подпомагала и бизнеса на половинката си Галин.

„Всеки знае, че вампирите се крият в самите нас, а не както ги дават по филмите да ядат живи хора. Всички усилия на другите да ме сломят остават напразни благодарение на меда и киселото мляко, които ме зареждат със сила и положителна енергия“, споделя Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар