Също като звездите! Виж отмъщението на измамен любим

Гласувайте за статията

Когато хората са наранени измислят доста коварни планове, а ние си мислим, че само родните популярни личности са способни да паднат толкова ниско

 

Февруари е месецът на любовта, но тези, които са сами обикновено стават още по-тъжни.

Много гнусно и зрелищно отмъщение, нали?!

Много гнусно и зрелищно отмъщение, нали?!

Почти ежедневно пък сме свидетели как родните звездни двойки демонстрират топлите отношения по между си и отмъщават на бившите си половинки. Изневери, драми, злоба са част и от живота на популярните. Нищо човешко не им е чуждо, но добре, че не са стигнали още до там да кроят подобни пъклени планове. След като видите видеото ще разберете за какво става въпрос.

Англичанин успя да надмине и най-лошата жена по въображение как да си го върне за кръшкането. Мъжът се натъкнал на сайт за запознанства, където половинката му флиртувала с непознати и си уреждала срещи с гаджета, а него описвала като „идиот” и „откачен”. Силно огорчен рогоносецът изпаднал в отчаяние и не можел да преживее предателството на съпругата си, с която бил женен от цели 5 години. 37-годишната Беки Джоунс написала в профила си, че обичала само конете и своята кола кабриолет, разказва сайтът 359.bg. Тогава измаменият сътворил жесток удар. Той натоварил трактор с конски изпражнения и ги изсипал в любимия за жена му автомобил, а за да стане още по-гадно записал всичко с камера и го пуснал в YouTube.

Всичко завършва така: „Заповядай, скъпа! Това е моята честитка за Свети Валентин!”. Станете и вие свидетели на „подвига” на изобретателния чужденец!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар