Съсипва се! Манията на Алисия по диетите става застрашителна (СНИМКИ)

Певицата е станала кожа и кости от постоянните ограничения

Певицата стресна феновете със слабите си крака
Певицата стресна феновете със слабите си крака

Алисия е станала тревожно слаба, алармираха феновете й. Красивата певица стресна гостите в столично заведение с изпития си вид и болезнено крехка фигура. „Та тя се е свършила съвсем, прилича на порцеланова кукла, която ще се счупи всеки момент“, коментират ошашавени свидетели. Снимките от събитието действително показват, че и без това слабата Алисия се е стопила съвсем до почти невъзможни мерки. Талията на певицата изглеждала така, сякаш може да се обгърне с една ръка. Краката й, които се виждали под елегантната рокля, приличали на солетки и изглеждало сякаш звездата с мъка се задържа на обувките си.

Феновете на Алисия са силно притеснени за нея. Всеизвестно е, че Ася, както е истинското име на певицата, е вманиачена по външния си вид. Тя нееднократно се е подлагала на какви ли не хирургически интервенции само и само да запази младостта и красотата си за възможно най-дълго време. Според запознати причината за тази мания е само една и нейното име е Ники Михайлов.

Алисия била ужасена, че някоя по-млада от нея съперница ще завърти главата на 8 години по-младото й гадже и тя отново ще бъде зарязана, както това направи Валери Божинов. Затова била готова на всякакви жертви само и само да задържи Ники при себе си. Феновете й обаче се притесняват, че това вманиачаване може да се окаже пагубно за здравето й.

1 коментар
  1. Marina Marinova казва

    mn si e xubava taka!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.