Съсипа я! Део се подигра брутално с Лора!

Гласувайте за статията

Блондинът си връща за думите на бившата му, че не й пука за него

Део си направи гавра с Лора Караджова

Део си направи гавра с Лора Караджова

Отношенията между вече бившите гаджета Део и Лора Караджова не спират да предизвикват любопитство и коментари. Въпреки твърденията, че са се разделили цивилизовано и са запазили приятелските си отношени, действията им говорят съвсем друго.

Първо Део заяви, че вината за раздялата им е на Лора, която пък побърза да му върне с изказването, че не се е чувствала щастлива във връзката им. Део бързо я замести с партньорката си в „Денсинг Старс“ Елена, а Лора заяви, че не й пука за него. И така до безкрай.

До момента обаче блондинът определено бие по точки бившата си. Новото парче на звездата, заедно с италианеца Лео, буквално е гавра с Лора, споделят феновете. Като за начало, Део е снимал в клипа настоящата си половинка Елена. И тъй като това най-вероятно му се е видяло недостатъчно, е решил, че е много добра идея да се избъзика с популярно парче на Лора.

В новото си парче Део използва припева на „Оставам тук“ – дует на Лора и Кристо. Вместо оригиналния текст обаче блондинът пее „Аз обичам лук, вкусен е живота с лук“.
Запознати твърдят, че това е напълно умишлено и целта на Део е всъщност да дразни Лора. Интересно как ли ще му отвърне певицата?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Съсипа я! Део се подигра брутално с Лора!”

  1. Иси Гърлянова

    юни 17. 2013

    Дрън-дрън та пляс. Део си е много щастлив с Елена и няма причина да иска да се гаври с Лора. Какво като са бивши? Лора е приела съвсем тактично "гаврата" и твърди, че това е просто шега и не я засяга. Само гледате да създадете интрига и да има нещо за което да се хванете……

    Reply to this comment

Добавете коментар