Сашо Диков показа новата си любов

Сашо Диков показа новата си любов
5 (100%) 1 vote

Известният журналист с чаровна брюнетка

Тв водещият Сашо Диков показа новата си любов. Известният журналист и репортер официално представи новата си половинка на светско събитие. Диков бе изловен с приятелката си на концерт на Том Джоунс. Привлекателната дама с тъмна коса и видимо по-млада от него прикова вниманието на папараците на „Поверително от NL“.

Легендарния журналист обикновено е изключително дискретен по отношение на личния си живот и държи дамите си далеч от светлините на прожекторите. Светските клюки му приписват отношения с не една и две красавици, но едва напоследък започна да се шуми около новата му приятелка.

Сашо Диков има нова приятелка

Сашо Диков има нова приятелка

Водещия се появи с млада дама

Водещия се появи с млада дама

Огромната разлика в годините им, както и опитите на Диков да бъде възможно най-дискретен в отношенията си с нея, провокираха любопитството на мнозина. Накрая журналист се появи заедно с новата си приятелка на концерт на Том Джоунс.

Аня и Петя също бяха на събитието

Аня и Петя също бяха на събитието

Двойката се настани на втория етаж, докато на партера бяха настанени бившата му съпруга Аня Пенчева и дъщеря им Петя. Двете дами забелязаха, че Диков е с приятелката си, но това никак не ги смути. Очевидно отношенията им не са тайна за семейството на бившия спортен репортер. И той спокойно демонстрира щастието си пред тях.


Поверително от NL 30.11.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар