Сървайвър гони участник заради нагла измама

Сървайвър гони участник заради нагла измама
5 (100%) 1 vote

Сървайвър ще дисквалифицира втори поред участник след Силвия Радулова

Участник в Сървайвър прави безпрецедентно нарушение на правилата

Сървайвър ще изгони поредният си участник тази вечер. Този път обаче не става въпрос за редовните елиминации в шоуто, а за наказание, наложено от формата на един от оцеляващите. Който си е позволил да наруши правилата на играта по безпрецедентен начин, издават от екипа на приключенското риалити.

Участник от Сървайвър ще бъде дисквалифициран

Участник от Сървайвър ще бъде дисквалифициран

Това се е случило по време на играта, даваща право на две номинации. Въпросният участник си е послужил с умишлена измама, която е била разкрита веднага от продуцентите и съотборниците му. Според правилата на играта, единственото възможно последствие от подобни действия, е дисквалифициране на провинилия се. В онлайн пространството пък веднага започнаха залагания кой ли ще е изгоненият тарикат.

Голяма част от феновете смятат, че това ще е Светлин Занев, който неведнъж е показал, че е готов на всичко, за да се добере до победата. Наблюдателни зрители са забелязали в промото за епизода довечера как Ива Пранджева спори с някой, чийто глас прилича именно на неговия. Други пък са убедени, че дисквалифицираният от Сървайвър ще е Финдо.

Който не се изказва особено ласкаво за продукцията още от както се завърна от участието си. А и както добре помните, той вече се провини веднъж, като показа неподчинение към правилата и излезе извън зададените граници на лагера, заедно със Силвия Радулова и Светостлав Бърканичков. Тогава фитнес инструкторът се оправда, че били гладни и търсели храна.

Инициатор на случката обаче беше самият той, но последствията бяха за Силвето. Която беше изгонена от шоуто, заради нарушаването на правилата. Така че нищо чудно Финдо да се е проявил за втори път, но за разлика от предишния – да си понесе наказанието. Сред другите съмнения на зрителите са още Ваня Джеферович, а също и жената на Агонцев, научиха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар