Сара Джесика Паркър продава модерното си имение (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Сара Джесика Паркър ще се лиши от много лукс и цели седем камини

Сара Джесика Паркър продава модерното си имение, научи Kliuki.net.

Звездата от градския сериал с еманципираните мадами е решила да се сбогува с просторното си и елегантно жилище. Прекрасният дом на актрисата е огромен с множество спални и бани. А именно цели 5 спални и 4 големи бани.

Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър в прекрасния си дом, който се продава за 22 милиона

Всичко е обзаведено с вкус, без излишна помпозност. И това би струвало на кандидат-новия собственик цели 22 милиона долара.
Всичко в дома на Сара Джесика Паркър е изчистено. Всяко нещо е добре подбрано и на мястото си. Това придава стил и много простор.

Стените са по принцип в бяло или светъл нюанс, който допълнително придава големина и светлина в помещенията.
Красивите камини са едно прекрасно бижу за всеки дом, а в дома на актрисата те са перфектно допълнение към артистичния й дух. А керамичните предмети поставени на тях са уникални. Връщат мисълта някъде в древността и придават на интериора един загадъчен и уникален вид.

До тях ексцентричните картини от съвременни художници са като, че ли в пълен противовес с керамичната древност, а в действителност са в пълен синхрон и някак си подхождащи си.

Гледайки дома й можем да кажем, че Сара Джесика Паркър е перфекционистка. Подът е напълно едноцветен. Дори да има килим, той е едноцветен. Без излишни шарки, цветенца, пеперудки или нещо друго. В същия изчистен стил са и мебелите. Дизайнът им е уникален.

Едновременно с нестандартни и ексцентрични елементи, без да има помпозност. Вкусът на актрисата към изчистените детайли се усеща във всяка стая.

Познавайки актрисата от хитовия сериал, си представяме една дива ексцентричка, с подобен от екраните дом. Но не! Домът й е перфектно подреден. Дори кухнята й е перфектна. С любимите й изчистени, едноцветни и ексцентрични детайли.

Сара Джесика Паркър е една от любимките на зрителите от тв сагата. Домът на човека е поглед към самия него. Разкрива човека като личност, като нрав.

За Сара Джесика Паркър може да се каже само едно – тя се стреми към съвършенство. Обича реда, простора и нестандартното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар