Саня Борисова състарена на премиерата на „Живи легенди“

Саня Борисова състарена на премиерата на „Живи легенди“
5 (100%) 1 vote

Саня Борисова състарена на премиерата на новия си филм

Актрисата Саня Борисова лъсна състарена на премиерата на филма „Живи легенди“. Звездата от „Чужденецът“ и „Забранена любов“ е направо неузнаваема и окончателно се е разделила с младежкото си излъчване.

По време на премиерата хубавата Саня пристигна с бяла рокля и прическа, която й придаваше вид на поне 40-годишна жена. Освен това присъстващите забелязаха, че съпругата на режисьора Ники Кънчев изглежда видимо изтощена.

Дали причината за умората е натоварения график на Саня, или както се шушука, очакването на нов член на семейство Илиеви, не е ясно. Факт е обаче, че цяла вечер Ники Илиев не се отдели от съпругата си и не я изпускаше от поглед.

Саня Илиева се състари сн. Булфото

Саня Илиева се състари сн. Булфото

Звездната двойка се венча преди две години, но по всичко личи, че двамата са влюбени, както в първия ден от брака си.

На премиерата обаче Саня изглеждаше видимо променена. Дори професионалния грим на актрисата не можа да скрие изтощението, изписано на лицето й.sanq 7 sanq 4 sanq 3 sanq 2

Що се отнася до фирма, то лентата пожъна бурен успех още с премиерата си. Киносалоните бяха препълнени от посетители, а желаещите да видят новия проект на Ники Илиев се тълпяха пред вратите на мултиплекса. В продукцията участват както български звезди като Яна Маринова, Орлин Павлов, Георги Кадурин, Димо Алексиев и Любомир Ковачев, така и световни легенди като Микеле Плачидо, който за съжаление не успя да присъства на премиерата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар