Съквартирантите във „ВИП Брадър“ вече проявяват капризи

Гласувайте за статията

Съквартирантите във „ВИП Брадър“ вече започнаха с капризите

ВИП съквартирантите от първия ден започнаха с капризите си. След като вчера отделиха повече време да се опознават по време на престоя си в Къщата сега знаменитостите започнаха с капризите си. Сценарият от миналата година със специалните изисквания на Къци към храната може и да не се повторят, но определено звездите имат специални изисквания и очаквания.

Съквартирантите започнаха с капризите във "ВИП Брадър"

Мариян иска специални билки, Мира Радева хималайска сол

Мира Радева изпадна във възторг, когато получи така желаната от нея готварска сол. Мариян Кюрпанов пък изрично пожела да му доставят салвия, специално за него. Българския Кен, както шеговито го наричат в Къщата вече започна да проявява капризи на световна звезда. Засега останалите участници са сдържани, но със сигурност едни от най-големите спорове в бъдеще ще се завъртят отново около храната.

Съквартирантите започнаха с капризите във "ВИП Брадър"

Съквартирантите започнаха с капризите във „ВИП Брадър“

От друга страна в Къщата се заформя и един доста неочакван съюз. Националистът Павел Чернев и Ангел Рашков са на път да се сприятелят. Наследникът на Кирил Рашков се оказа любим слушател на Чернев.

Който задълбочено обясняваше и на него, и на Ивайло какви качества са необходими на един човек, за да бъде човек националист.

Още една идеологически противоположна двойка заряза споровете и си подаде ръка моментално. Мишо Шамара и Мира Радева се сприятелиха веднага и то толкова, че той дори се зае да й помага в готвенето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Съквартирантите във „ВИП Брадър“ вече проявяват капризи”

  1. к

    сеп. 17. 2013

    Боже боже това випове ли са?Няма нито един истински вип вътре може би само Станка и Тервел другите са випове колкото аз съм вип.

    Reply to this comment

Добавете коментар