Садна се сдобрява с Васу в Цветовете на любовта

Садна се сдобрява с Васу в Цветовете на любовта
3 (60%) 2 votes

Садна се сдобрява с Васу в Цветовете на любовта, спасява я при пожар

Садна се сдобрява с Васу в Цветовете на любовта. В новите епизоди на сериала ще видим как семейството се събира отново при извънредни обстоятелства.

Огромен пожар избухва в новия дом на Садна, Алек, Рангини и Ранвир. Ранвир влиза в пламъците, а Васу се спуска след него. Именно тогава Садна ги вижда и ги изважда. Спасявайки живота на Васу, тя си спечелва признателността и любовта й завинаги. Така драмата в Цветовете на любовта най-после ще има щастлив финал.

Садна и Васу се помиряват в Цветовете на любовта

Садна и Васу се помиряват в Цветовете на любовта

Това е само част от историята, която ще видим в новите епизоди на Цветовете на любовта. Васу продължава да не приема брака на Садна и Алек и горко страда по синовете си. Заради постоянната й намеса в делата на синовете си, Ранвир и Алек й се сърдят. Въпреки това по време на семейното празненство, което тя организира, те решават да отидат при нея и да я предупредят, че някой я заплашва.

Вечерта, когато младите се отправят на гости на Васу, Ананд пали пожар. Васу решава да ги потърси, но вижда Ранвир, който влиза в горящата къща. Отчаяната майка се впуска след него, за да го спаси, но накрая и двамата са спасени от Садна. Тя се връща обратно, за да види какво се е случило с Ранвир и попада на страшната гледка с пожара.

Историята в Цветовете на любовта продължава с почетно сдобряване на Садна и Васу, както и специална сватбена церемония за Алек и Садна. Малко по-късно още едно щастливо събитие се случва в семейството. Рангини и Садна забременяват по едно и също време.

Приказната история в Цветовете на любовта няма да завърши щастливо, но Алек и Садна се радват на любовта си след куп изпитания в следващите епизоди. Фенове на сериала споделят, че предстоят едни от най-красивите моменти в отношенията между тях, преди тежка драма да помрачи живота на нашите герои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар