Съдийка към Криско: Моля, свалете си очилата!

Съдийка към Криско: Моля, свалете си очилата!
5 (100%) 1 vote
Рапърът Криско на съд в Горна Оряховица

Криско се появи в абсурден вид на делото за хулиганство срещу него преди дни в Районния съд в Горна Оряховица – пише „Уикенд”. Рапърът влезе в съдебната зала с яке, чиято качулка бе нахлупил на главата си, а очите му бяха скрити от тъмни очила – отбелязва изданието.
„Моля, ако обичате, свалете си очилата и махнете качулката! Намирате се в съдебна зала и проявете необходимото уважение” – скастри го съдийката, председателстваща делото. Певецът от своя страна се извини с аргумента, че за пръв път влиза в съд.
В крайна сметка Криско бе признат за виновен по обвинението в дребно хулиганство и бе осъден на 300 лева глоба. Изпълнителят реши да не обжалва и плати веднага глобата си.

Криско

Криско отнесе глоба за хулиганство

Изданието припомня, че навръх Нова година Криско буйстваше в хотел „Раховец” в Горна Оряховица и изпотроши стаята си в пияно (или дрогирано) състояние. Собствениците повикаха полиция и по случая бе образувано досъдебно производство.
Заедно с рапъра в залата бе представящият се за негов пиар Кристиян Белчев, който за малко щеше да бъде изгонен заради остри реплики, разменени със свидетелка по делото – пише изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар