Съдби на кръстопът раздели зрителите: Историите ви са измислици!

Съдби на кръстопът раздели зрителите: Историите ви са измислици!
4.33 (86.67%) 3 votes

Съдби на кръстопът раздели зрителите, смятат, че историите са измислици

Съдби на кръстопът раздели зрителите. Аудиторията на хитовото риалити се раздели на две след последния епизод. Голяма част от феновете смятат, че историята разказана в предаването е измислица, за да се привлече зрителски интерес, а не е истина.

„Най-уреденото предаване! Големи артисти сте“, „Това е измислица, нищо истинско не разказвате“, пишат потребители в мрежата.

История в "Съдби на кръстопът" раздели на две зрителите

История в „Съдби на кръстопът“ раздели на две зрителите

Последната история в „Съдби на кръстопът“ разказа за драмата на един 40-годишен съпруг, който изненадващо открива, че жена му има таен и не толкова нормален живот. Тя е наела жилище в друг квартал, където предлага компанията си на заможни господа, срещу заплащане. Съпругът е съкрушен, дъщеря му изпада в шок от новината, а съпругата прави опити да се измъкне с потресаващи признания. Разказът й, както и развитието на семейната драма, обаче се сториха твърде нереалистични на зрителите.

„Това са пълни измислици, просто няма начин историята да е истинска“, „Обърнахте го на латиносериал“, коментират из мрежата.

Други пък смятат, че историята е абсолютно истинска и отчаянието често тласка хората към странни и абсурдни постъпки. А вие как мислите — художествена измислица или истински са историите в Съдби на кръстопът? Споделете в коментарите.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Съдби на кръстопът раздели зрителите: Историите ви са измислици!”

 1. plamen

  май 22. 2014

  mislq che istoriite sa istinski, vsichko ima vjivota,hora vsqkakvi

  Reply to this comment
 2. Мила

  май 24. 2014

  А на кое вие, недоволните, казвате истинско? Животът е толкова пъстър, понякога има такива неочаквани обрати, не се развива според очакванията ни. Мисля, че дори да не отговарят на едно към едно на конкретни истории, сюжетите са толкова актуални и възможни, че няма смисъл да търсим ЕГН-то на героите.
  Отделен е въпросът с актьорите- личи, че са неопитни, рецитират, преиграват, понякога фъфлят. Може би ефектът е търсен…

  Reply to this comment

Добавете коментар