Съдби на кръстопът обърка зрителите – вижте истината!

Съдби на кръстопът обърка зрителите – вижте истината!
3 (60%) 5 votes

Съдби на кръстопът заблуждава зрителите, че историите са 100% реални, а участниците – истинските потърпевши

Съдби на кръстопът

Съдби на кръстопът обърква зрителите

Съдби на кръстопът тотално обърка зрителите, да не кажем, че направо ги побърка, увери се Kliuki.net. Предаването не дава информация за сценария и затова на какво се уповават историите в него и това смущава феновете пред екрана. Макар Kliuki.net неколкократно да сме обяснявали, че участниците са непрофесионални актьори и случките не се случват в реално време, все още има зрители, които не разбират това.

„Моля ви, дайте ми координатите на момичето от вчерашния епизод, искам да й помогна. Грабна ми сърцето и много ме трогна, бих искал да й помогна с малка сума“, пише фен на предаването на страницата на Съдби на кръстопът във Фейсбук.

Коментарът на объркания зрител доказва само още веднъж, че феновете не са наясно с идеята на формата. Повечето от историите в него са само заимствани от истински случки, но не препредават реалността едно към едно. В тях има и голяма доза художествена измислица.

Освен това, историите не се разиграват от реалните потърпевши, а от аматьори, избирани с кастинг. Масово зрителите се заблуждават, че в действителност оператор с камера нахлува в дома на семейството, за да снима историята им.

Не, всичко е бутафорно, снимано с предварително подготвен екип, поредица от дубли, специално наети непрофесионални актьори, с изучени предварително реплики и т.н. Т.е. цялата организация е като за снимане на филм!

Ето защо, колкото и да им се иска на някои зрители да помогнат на даден персонаж от Съдби на кръстопът, това няма как да стане. Повечето от историите дори не са заети от български казуси, а от чуждестранни.

Такъв е например епизодът с жената, която забременя с близнаци от двама различни бащи. Това е изключителна рядкост, но все пак има такива случаи. Историята обаче не е заимствана от български казус, макар много зрители да си мислят обратното.

Да държат феновете си неведение и да не обясняват каква е истината за предаването, може би е трик на Съдби на кръстопът. По този начин форматът е още по-любопитен на зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар