Съдби на кръстопът – кои са героите от предаването?

Съдби на кръстопът – кои са героите от предаването?
4.22 (84.44%) 9 votes

Съдби на кръстопът прави няколко кастинга за непрофесионални актьори – обикновени хора с актьорски талант

Съдби на кръстопът

В Съдби на кръстопът участват аматьори

Съдби на кръстопът не спира да вълнува зрителите, а въпросът, който не им дава мира, е професионални актьори ли са участниците в предаването. Това е едно от най-честите запитвания на страницата им във Фейсбук, видя Kliuki.net.

Съдби на кръстопът прави няколко кастинга за непрофесионални актьори – обикновени хора, които смятат, че имат актьорски талант. Сред участниците в предаването има и професионални такива, които обаче умишлено театралничат, за да изглеждат сцените като снимани в реално време.

И явно подходът работи, защото установихме, че голяма част от зрителите са в заблуда. Те вярват, че случките в Съдби на кръстопът са заснети с реалните герои и камерата снима в момента на събитията.

Това, разбира се, не е така. Да, случките са реални, почерпени са от истински истории, но са разиграни от аматьори. „Потърпевшите все още не са готови да се изправят пред камерата и да говорят открито за случилото се. Затова непрофесионалисти правят възстановка на събитията“, разказват продуцентите на Съдби на кръстопът.

Някои смятат това за минус на предаването, тъй като участниците преиграват и изглеждат фалшиви. Според други обаче именно това прави Съдби на кръстопът толкова реално.

Доволни или не, факт е, че форматът предизвика неочакван успех и има сравнително висок рейтинг. Някои от зрителите дори вече проявяват желание да разкажат личните си драми и сами да ги изиграят.

А вие какво мислите за Съдби на кръстопът? Допада ли ви формата или ви се струва фалшив?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар