С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ! Яна се нанесе при Петко (Виж къде живеят)

Гласувайте за статията

Хванаха танцьорката в дома на Петко, тя продължава да твърди, че има връзка с Орлин

Свидетел уловил Яна вечерта в дома на Петко

Свидетел уловил Яна вечерта в дома на Петко

Отношенията между сценичните партньори Яна и Петко будят любопитството на хората от самото начало на шоуто „Денсинг Старс“. За зрителите е повече от очевиден флиртът, както и флуидите, които прехвърчат между двамата. Въпреки всичко обаче Яна упорито отрича между тях с Петко да има нещо повече от приятелство, настоявайки, че все още е заедно с певеца Орлин. Оказа се обаче, че това е една опашата лъжа, а танцьорката не само, че е започнала връзка с Петко, а вече се е нанесла да живее при него.

Пикантната новина беше разкрита по особено нелеп начин. Петко решил да поръча храна за вкъщи от популярна верига за бързо хранене. Служителят на фирмата, който доставил поръчката, още от двора чул бурен смях и кикот, който се разнасял от вътрешната част на къщата. Изумлението му станало още по-голямо, когато на вратата се появил Петко, а зад гърба му изскочила… Яна! „Тя ми даде бакшиш и после двамата се скриха вътре“, споделя служителят, научиха от LifeStyle.

Присъствието на танцьорката късно вечерта в дома на Петко не оставя никакви съмнения за характера на отношенията им. Феновете обаче недоумяват защо Яна продължава цирка с Орлин. Тя дори се появи на партито за рождения му ден, но очевидци твърдят че е било от чиста любезност. „Тя дори не го целуна и през цялото време стоя настрани от него“, споделят потресени свидетели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар