Рут Колева с поне 4 операции по лицето! (СНИМКИ преди и сега)

Гласувайте за статията

Комплексите за носа й са разбираеми, но корекциите на очите и ушите още преди да навърши 23 години, са направо маниашки

Рут Колева преди и сега

Рут Колева преди и сега

Рут Колева се оказа истински вманиачена по пластичните операции. 23-годишната изпълнителка, която уж е против корекциите, е „пипала“ не само носа си, но и очите, както и ушите.

Комплексите за носа й са разбираеми, но да си коригираш очите и ушите още преди да си навършил 23 години, си е направо маниашко.

Както Kliuki.net първи писа, Рут Колева има направени две операции на носа, едната от които е извършена седмици преди влизането й в „Къртицата“.

Освен тях обаче, стана ясно, че Рут има корекции и на ушите, които преди били много щръкнали, писа „Всеки ден“. А според източници на HotArena.net, Колева е „пипала“ и очите си.

Последната корекция се нарича горна блефаропластика – корекция на горния клепач, за да не изглеждат толкова притворени очите. Цената й е поносима – 500 лева. Но това далеч не е единствената сума, с която Рут Колева се е изръсила за операции.

Само за двете ринопластики певицата е дала около 4000 лева. За корекцията на ушите Рут се е бръкнала поне 1600 лв., което като обща сума прави над 6000 лева.

В действителност, когато сравним стари снимки на Колева със сегашни, промените са очевадни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Рут Колева с поне 4 операции по лицето! (СНИМКИ преди и сега)”

  1. Emille Boev

    май 15. 2013

    РУТКА Е ГРОЗНОВАТА, НО ИМА ГОЛЕМИ СИСИ! ЛЮБО ИМА ДА СИ ИГРАЕ….

    Reply to this comment

Добавете коментар