Рут флиртува под носа на Любо (Фото)

Гласувайте за статията

Поп певицата в прегръдките на непознат мъж

Поп певицата Рут Колева само допреди ден твърдеше, че изпитва силни чувства към гаджето си от „Къртицата“ Любо. Въпреки че двойката си размени доста обиди по време на един от епизодите на „Къртицата“ за радост на феновете си заявиха, че са се сдобрили.

Рут май забрави за Любо?

Рут май забрави за Любо?

Рут дори му стискаше палци на финала на шоуто и бе изключително щастлива. В свои интервюта тя многократно призна, че държи на баскетболиста и се надява след финала на шоуто да се съберат официално.

Както изглежда обаче чувствата й са доста краткотрайни, тъй като на афтърпартито на „Къртицата“ Рут бе щракната в доста компрометираща ситуация. Певицата бе изловена да флиртува с непознат младеж под носа на Любо. Докато победителят вдигаше наздравици с домакина Константин и се поздравяваше с останалите за победата, Рут флиртуваше разпалено под носа му. А фотографите я щракната да гледа доста влюбено един от гостите в клуба.

Певицата флиртува под носа на гаджето си

Певицата флиртува под носа на гаджето си

„Ама нали е влюбена в Любо?“, „Тези двамата пак ли се разделиха?“, пишат потребители из форумите. Много от тях останаха разочаровани от поведението на Рут.

Самата изпълнителка тези дни даде ясно да се разбере, че е влюбена в Любо и се надява от връзката им да излезе нещо. Както изглежда обаче чувствата й бързо са изстинали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Рут флиртува под носа на Любо (Фото)”

  1. Калина

    юни 19. 2013

    неизвестният е известен ха ха
    Стефан Щерев

    Reply to this comment

Добавете коментар