Руслан Мъйнов – вечният страдалец

Гласувайте за статията

Вечно усмихнатият актьор от “Столичани в повече” не е щастлив в любовта. Липса на късмет или лоша поличба, са разпадащите му се връзки, пита се той. Много негови фенки биха направили всичко, за да делят леглото му, но Руслан има принципи и като всеки мъж не е сляп за женската красота. Консервативните му разбирания са една от пречките, актьорът да не може да си намери сериозна половинка, с която да създаде семейство. Руслан не желае бъдещата му жена да работи, а повечето силни дами не биха се примирили със заточението вкъщи.

Изпълнителят на “Дърт козел млада върба люшеше…” не се изживява като жертва и продължава да търси своята половинка. Връзката му с Александра Сърчаджиева се разпадна на един етап, но двамата и сега са много близки приятели, въпреки схващането, че там, където е имало любов не може да има приятелство.

Руслан има велики амбиции, от които никога не би се отказал. Той мечтае за запомняща се театрална кариера, която да остави следа и се надява и след 50 години хората да го помнят. Актьорът умее да чака и гледа философски на нещата от живота. Убеден е, че ще срещне забележителна жена, която да е женствена, красива и любяща и най-накрая ще свие гнездо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Руслан Мъйнов отслабна с уникална диета (Снимки преди и сега) — Интересни новини от България и света - 28.05.2013

    […] близо 30 килограма олекна Руслан Мъйнов само за 8 месеца. Звездата от „Столичани в повече“ […]

Добавете коментар