Русата Златка се сбърка – ходи на църква, готви и не е за парите! (ВИДЕО)

Русата Златка се сбърка – ходи на църква, готви и не е за парите! (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Русата Златка се сбърка тотално – ходи на църква, готви и не е с някой за парите вече, а зрителите на „Горещо” паднаха от смях

 

Русата Златка се сбърка! Какво става?!

Ходи на църква, готви като добра домакиня и не е с някой за парите… Младото й гадже доскоро разполагал само с общежитието си под наем, където плейметката редовно преспивала, научи Kliuki.net.

Златка Райкова се сбърка - ходи на църква, готви и не е за парите... Вярвате ли й?

Златка Райкова се сбърка – ходи на църква, готви и не е за парите… Вярвате ли й?

„Жива да не бях, това фасони ли са или наистина е толкова хлътнала?!”, реагираха веднагически в нета след като „Горещо” излъчи невероятното интервю. Наистина такъв разговор скоро никой не е виждал. Венета Райкова въобще не повярва на Златка Райкова, когато се направи на скромна в студиото и редовно прихваше в смях. То се превиваха и зрителите пред екрана, но какво да кажат, освен да вземат думите на Златка за чиста монета.

Красавицата призна, че нещо лошо се е случило в живота й и сега се появява тотално променена, писа и изданието HotArena.net. Русата Златка почти се изчерви в ефир от въпросите на Венета, която й припомни, че преди години беше доста по-палава и дръзка, но уви, тези времена са вече само спомен.

Сега Райкова е шеметно влюбена в 5 години по-малкия ММА боец Георги и мисли само за него. Докато е в Къщата на „ВИП Брадър”, тя ще трябва да издържи на изпитанието да е далеч от половинката си, но пък ще си върне старата слава.

Вижте сами какво разказа Русата Златка за себе си, а вие как намирате тази нейна трансформация?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар