Русата Златка пред съквартирантите: Бременна съм! (ВИДЕО)

Русата Златка пред съквартирантите: Бременна съм! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Русата Златка призна пред съквартирантите, че е бременна

 

Русата Златка е бременна!

Това научи Kliuki.net от видеото за епизода, който предстои тази вечер.

Русата Златка е бременна, тази вечер тя ще съобщи подробностите

Русата Златка е бременна, тази вечер тя ще съобщи подробностите

Няма как бебето да е станало в Къщата, но сега разбираме защо красавицата не смееше докрай да се отдаде на ласки пред камерите.

Страстта между тях взе връх снощи, но кулминацията си остана в тайна, тъй като живото излъчване прекъсна внезапно. Гаджето на Златка – Георги, от няколко дни е много настоятелен да прелъсти половинката си, но тя го играеше някак срамежливо.

Сега вече всичко е ясно. Когато една жена тепърва ще става майка, се променя значително и започва да реагира към ситуациите различно, коментират в нета. Така или иначе, вероятно Русата Златка не си прави шега, а просто държи да уведоми останалите в Къщата, че може да има по-специални нужди. Дали пък не е мисия поведението й?! (видеото ТУК)

Звездите научиха вестта в двора и веднага скочиха да я целуват и да й честитят, писа изданието HotArena.net. Явно Златка Райкова е намерила любовта на живота си и двамата са решили да поемат отговорността на родителството. Тази вечер и зрителите ще чуят подробности около бременността на Русата Златка.


Vip Brother 2013/ 08.11.2013 Късен Епизод by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар