Русата Златка изпадна в откровения: Живея само за себе си!

Русата Златка изпадна в откровения: Живея само за себе си!
5 (100%) 1 vote

Русата фурия смята да промени живота си

Перипетиите в живота на Златка Райкова тотално са променили мирогледа й. След аферата с наркобос, бурен годеж и болезнена раздяла с женен мъж, и злополучен флирт с Багата, плеймейтката разкри, че се е превърнала в егоист. Русата мечта откровено сподели пред камерите на „БИГ Брадър”, че оттук – нататък ще живее само за себе си.

Нежната „мъжемелачка” заяви, че от опита си със силната половина е установила, че мъжете са твърде непостоянни в любовта си единствената им цел е поредната бройка, която да забият и след това да парадират с това.

Златка Райкова проговори за бурния си живот

Златка Райкова проговори за бурния си живот

Златка сподели това с Маги Желязкова, споделяйки най-голямата си мъка. Плеймейтката за първи път си позволи да проговори за връзките, като някои от тях са с особено опасни мафиоти.

Русата красавица изплака, че редовно е минавала на втори план заради съпруги и деца на мъже, чиято постеля е мечтала да сподели.

Известната с опасните си връзки Златка, има репутацията на безскрупулна жена. В миналото плеймейтката неведнъж е предизвиквала серия от скандали заради аферите си с различни мъже. Красавицата обаче изглежда е препатила достатъчно и възнамерява изцяло да промени начина си на живот. Въпреки това зрителите се чудят дали не преиграва.Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар