Русата Златка и Георги не издържат! Виж как се „боричкат” пред камерите (ВИДЕО)

Русата Златка и Георги не издържат! Виж как се „боричкат” пред камерите (ВИДЕО)
4.5 (90%) 2 votes

Русата Златка и Георги започнаха страстно боричкане пред камерите, те просто вече не издържат на привличането си един към друг

 

Русата Златка и Георги не издържат на привличането си и се „сборичкаха” пред камерите, видя Kliuki.net.

В късния епизод на „ВИП Брадър” зрителите разбраха, че тръпката между тях е много силна и те търсят начини да освободят „напрежението”.

Русата Златка и Георги не издържат

Русата Златка и Георги не издържат

ММА боецът е особено напорист, докато Русата Златка я виждаме в нова светлина. Тя се крие под завивките и отклонява настойчивите милувки на Георги. „Вероятно се притеснява, че в един момент ще забрави за всичко и ще му се метне отгоре… , а операторите само това чакат!”, коментират двойката в интернет.

Златка и Георги се развихриха снощи, а после блажено заспаха

Златка и Георги се развихриха снощи, а после блажено заспаха

Златка Райкова не е от най-стеснителните, в това сме убедени, така че номерът с това, че някой ще я види в „акция”, няма как да мине.

Няколко часа след това, засякохме как вече кулминацията между тях беше на път, но живото излъчване прекъсна в най-ключовия момент. Русата Златка и Георги се награбиха под чаршафите и този път изглежда нямаха намерение да се отказват, но около полунощ предаването на сигнала секна внезапно.

Когато впоследствие отново имаше картина от Къщата, Златка и Георги спяха блажено.

Останалото ще му се насладим, когато сценаристите решат да го покажат. Водещата Алекс Сърчаджиева вече намекна, че не спират да дебнат какви ги вършат влюбените, но какво ще си позволят да завъртят в ефир, е отделен въпрос.

А вие вижте увертюрата между Русата Златка и Георги, ето как се „боричкат” пред камерите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар