Русата Златка и Георги наистина не се сдържали под чаршафите! Снощи го излъчиха (ВИДЕО)

Русата Златка и Георги наистина не се сдържали под чаршафите! Снощи го излъчиха (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

„Млади са, влюбени са и са си гаджета, под юргана що да не си го правят!“, коментираха станалото с Русата Златка и Георги

Русата Златка

Русата Златка и Георги – не е мираж

Русата Златка и Георги наистина са консумирали връзката си във ВИП Брадър, видя Kliuki.net. Снощи в късния епизод на шоуто това, което вече не е мираж в Къщата, бе излъчено. Под чаршафите плеймейтката и ММА боецът си разменяха ласки, и то не невинни, а такива, след които се раждат деца.

Както носеше слухът от по-рано, заварката станала в президентския апартамент, по всяка вероятност още първата вечер, когато гаджето й влезе в Къщата. Златка Райкова се закани още пред Ники Кънчев в изповедалнята, че ако види Георги, няма да сдържи страстите си.

И удържа на обещанието си.

Златка  Георги

Шампиони!

Всички в Къщата знаят, че консумираната любов вече не е мираж. Снощи в епизода съквартирантите коментираха случилото се в президентския апартамент между Златка и Георги. „Е, няма лошо, какво?! Млади са, влюбени са и са си гаджета, под юргана що да не си го правят! Нищо срамно няма в това“, коментираха Черната Златка и останалите.

Дали обаче те са направили сефтето в Къщата? Имаше същите слухове и за Лияна, и Тервел, чието любовно преживяване в банята не се е разминало само с целувка. От кухнята на ВИП Брадър се чу, че нещата са стигнали по-далеч, но по молба на Тервел нищо не е било излъчено заради детето му.

Е, вижте поне излъчения епизод с Русата Златка и Жоро – след 12:40 мин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Русата Златка и Георги наистина не се сдържали под чаршафите! Снощи го излъчиха (ВИДЕО)”

  1. Kari

    Ное. 29. 2013

    Е по-голям боклук от тая Злата няма….заклевам се…толкова е гнусна че чак като пиша тия няколко реда ми иде да повърна….

    Reply to this comment

Добавете коментар