Роси Черногорова влезе в клана на самотните богаташки – виж топ 5

Гласувайте за статията

Роси Черногорова стана една от самотните богаташки, които са загубили мъжете си насилствено

Роси Черногорова вече е в клана на богатите вдовици у нас.

Тази класация обобщава някои от най-красивите и самотни дами, които по принуда са загубили мъжете си. За Роси ударът дойде неочаквано, но тя нищо те е първата, нито последната с такава съдба…

Роси Черногорова

Роси Черногорова вече е в клана на богатите вдовици

Както първи Kliuki.net писа за нея, бившата манекенка водеше затворен живот, който се въртеше само около семейството. Тя загърби светските изяви, подиума и евентуалното внимание от страна на други.

Направи тази жертва за своя любим Димитър Стоянов – Лудия, който наскоро беше гръмнат по пътя към дома си. Версиите за неговите занимания са редица, но той си остава чист пред всички, които го познаваха, писа изданието HotArena.net.

А Роси Черногорова е все така неутешима…

Мая Илиева е като емблема на вечното черно. Откакто Жоро Илиев го няма, тя почти не е сменила цвета на дрехите си. Позволи си само една връзка, която допусна да стане обществена, все още чувства липсата на Главния. Спазва кредото си да бъде дискретна и да не бие на очи. Истинска вдовица на мафията.

Дарина Павлова е почти в другата крайност. Тя не се грижи за империята на Илия Павлов, но за сметка на това стана супер влиятелна и заможна. Тя се забавлява и особено много обича Италия, където върти и част от бизнеса си, контактува с известни личности и не спира да живее с цялото си сърце. Дори си има младо гадже.

Адриана Тюркмен е от соя на Мая Илиева. Тя предпочита да стои настрана и не позволява да се рови около нея. Половинката на покойния Фатик избягва медийните среди и не си пада по демонстрациите. Никога няма да я видите да парадира с парите си или уменията си. Тя върти успешно модна къща.

Цеци Красимирова е може би най-харизматичната персона, споделяла живота си с популярен баровец. Когато Косьо Самоковеца намери смъртта си в Холандия, тя рязко ограничи кръга си от хора, с които общува. Не можем да я виним, тъй като по време на разстрела, тя самата пострада и беше застрашена.

А Цеци има дъщеря, за която трябва да се грижи. Тя не беше законна съпруга на Самоковеца, но той имаше намерение да я направи такава. Двамата имаха силна любов, но съдбата ги раздели. Днес тя има прекрасна къща в Барселона и дори не поглежда към България.

След неприятната развръзка Роси Черногорова също е в този отбор… Какво ще предприеме, дали и тя ще напусне страната ни, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар