Росен Плевнелиев пред развод, взимат му децата!

Първото семейство пред раздяла

Първата дама на България Юлияна Плевнелиева иска развод, гръмна национален всекидневник. Говори се, че съпругата на президента Росен Плевнелиев е подала молба и смята да се разведе с него. Официалната причина за края на брака им е, че президентът се е сближил твърде много с първата си съпруга. А в последствие щом Юлияна научила, решила да поиска развод.

Президентът и съпругата му пред развод?
Президентът и съпругата му пред развод?

Скандалът обаче не приключва дотук и ако се вярва на слуховете, историята едва сега започва. Плевнелиева е твърдо решена да съсипе мъжа си като го разори и му вземе и децата. Говори се, че Юлияна смята да се премести в САЩ, тъй като не желае да търпи политическите и медийните скандали около себе си и семейството си, след раздялата. По тази причина планира да напусне страната, възможно най-бързо.

Според последните разкрития, направени от вестник „Галерия“, Плевнелиева е бясна, след като научила, че съпругът й поддържа връзка с бившата си жена Вероника. Отношенията им никога не били прекратявани и тя го подкрепяла безусловно, за разлика от първата дама.

Що се отнася до Юлияна Плевнелиева още от самото начало тя отказва да влезе в ролята на президентша. От доста време се говори, че е в обтегнати отношения с президента, а папараци многократно я засичаха да флиртува със свои колеги. Преди дни в мрежата се появи скандално видео, в което жена, силно приличаща на Плевнелиева бе засечена да флиртува с Павел Чернев. Клипът се оказа просто рекламен трик за новия филм на Любен Дилов, но репутацията на първата дама отново бе поставена под въпрос.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.