Росен Петров за края на „Нека говорят“: След мен е потоп!

Росен Петров за края на „Нека говорят“: След мен е потоп!
5 (100%) 1 vote

Росен Петров предсказа края на „Нека говорят“, предаването слиза от екран

Росен Петров позна, че напускането му от „Нека говорят“ ще доведе до крах на предаването. В интервю с Николай Бареков заяви, че след неговото напускане публицистичното токшоу вече не е най-гледаното в ефира на бтв. И доказа, че това е краят на шоуто.

Както е известно, Росен Петров напусна „Нека говорят” със скандал, а след излизането му от бтв интересът към предаването се срина.

Росен Петров предсказа края на "Нека говорят"

Росен Петров предсказа края на „Нека говорят“

Росен Петров афишира шумно решението си да вземе участие в политиката и поради тази причина напусна със скандал „Нека говорят”. Обиденият водещ предрече, че без него предаването губи колоритността и актуалността си и много скоро ще бъде свалено от ефир.

Предаването слиза от екран, Нейков и Милошев притеснени

Предаването слиза от екран, Нейков и Милошев притеснени

Думите на бившия тв водещ се оказаха пророчески и то буквално. Седмици след напускането на Росен Петров, продуцентът Любо Нейков и колегата му Евтим Милошев са на път да останат без проекта. От бтв планират да не подновяват договорите за следващия сезон. Вместо това се канят да стартират ново шоу с водещ Сашо Диков.

Любо Нейков и Евтим Милошев в момента разчитат само на сериала „Столичани в повече“ и комедийното шоу „Комиците“. И треперят при мисълта, че излъчването на „Сървайвър” е под съмнение, въпреки, че целия проект вече е заснет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар