Росен Петров и Бареков – задругата, която зрителите няма да простят

Росен Петров и Бареков – задругата, която зрителите няма да простят
4 (80%) 2 votes

Росен Петров и Бареков се сдружиха, водещия слиза от екран след скандала

Тв водещият Росен Петров си тръгва със скандал от Би Ти Ви, научи Kliuki.net. Водещият на „Нека говорят“ направи изключително изненадващи разкрития по време на последното си предаване. В интервю с Николай Бареков той публично оповести, че му е бил оказван натиск от страна на ръководството на медията да признае публично дали е член на партията на Бареков.

След негов коментар преди няколко дни, че обмисля да се присъедини към организацията на Бареков, Росен Петров бе принуден публично да признае в крайна сметка, политическите си пристрастия. Той самият призна, че след натиска на медията е взел решение да стане партиен функционер и да напусне стола на тв водещ.

Росен Петров напуска Би Ти Ви

Росен Петров напуска Би Ти Ви

В собственоръчно написано писмо, което прочете в ефир, Росен Петров се извини на зрителите, че повече няма да де изявява в ефира. „За мен беше чест да бъда заедно с вас през изминалите 5 години“, заяви той в края на предаването си.

Аудиторията обаче е възмутена от напускането на Росен Петров. Зрителите из форумите коментират възмутено, че не са очаквали подобни действия от него.  „Росен Петров и Бареков – идеална комбинация няма що?!“, „А аз го мислех за единствения свестен водещ“, „Айде и той се полакоми за власт“, „Жалко, харесвах Росен Петров!“, “ За пари ли?“, “ И ти ли Росене?“ гласят мненията на форумци. Повечето изказвания са изключително остри и критични. А зрителите са възмутени, че водещия е използвал предаването си по този начин.

Новината за напускането на Росен Петров разочарова доста от зрителите на Би Ти Ви. С неговото оттегляне медията понесе пореден жесток удар, тъй като той е сред най-популярните и харесвани водещи в телевизионния ефир. А аудиторията обяви, че се чувства предадена от действията му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

5 коментара to “Росен Петров и Бареков – задругата, която зрителите няма да простят”

 1. Деси

  февр. 10. 2014

  Росен взе единственото достойно решение – да не се поддаде на оказания натиск и да си защити идеите.

  Reply to this comment
 2. Кана

  февр. 10. 2014

  Е, айде сега, възмутени били и скандално напускане. Пишете както ви е угодно или какво ви наредят. Нищо толкова скандално не виждам, освен това като гледам по разни места се приема доста насърчаващо от хората. Крайно време е политиката да се приема като арена за действие и случване на важни за държавата ни неща (а не като нещо мръсно и долно), и колкото повече качествени и млади хора, доказали се в тяхната сфера се присъединят, толкова по-лесно ще се изтласка старата тиня, която стои 25 години на политическата сцена.

  Reply to this comment
 3. Женя

  февр. 10. 2014

  Каква задруга бе хора? Петров обяви предварително, че влиза в политиката. А зрителите трябва да прощават и да търпят далеч по-страшни случаи като другарката Кулезич, която открито си лобира за ГЕРБ.

  Reply to this comment
 4. Ники

  февр. 10. 2014

  Росен взе парилното решение и застава на вярната страна а зрителят ще бъде с него, както до сега

  Reply to this comment
 5. AM

  февр. 10. 2014

  Единствените които няма да простят са шефовете му! Но никой и не иска това и няма нужда от него!

  Reply to this comment

Добавете коментар