Росен Цанков се стопи след болестта и смъртта на Мария Данаилова

Гласувайте за статията

Росен Цанков залиня, отслабна с поне 10 килограма, има блед и уморен вид, с торбички под очите

Росен Цанков

Росен Цанков на погребението на Мария Данаилова; Сн.: БУЛФОТО

Росен Цанков се стопи след болестта и смъртта на майка си Мария Данаилова, видя Kliuki.net. Доведеният син на Стефан Данаилов е отслабнал до неузнаваемост, което се видя на погребението на майка му.

„Откакто се разбра за рака на Стефан, всичко тръгна надолу. Мария се разболя и започна лека-полека да гасне, а синът й преживяваше всичко. Болестта й и неочакваната й смърт съсипаха Росен Цанков“, коментират от театралните среди.

Цанков е преуспяващ режисьор, негови са някои от най-хитовите продукции на родното кино като „Под прикритие“, „Стъклен дом“ и „Революция Z“.

Росен Цанков

Росен Цанков преди (вляво) и след смъртта на Мария Данаилова (вдясно); Сн: БУЛФОТО

Покрай здравословните проблеми в семейството Росен Цанков залиня, отслабна с поне 10 килограма, има блед и уморен вид, с торбички под очите. Разбира се, цялата трагедия с Мария Данаилова е неизбежно да не се отрази на здравето и външния му вид.

Това ясно личи на снимките от погребението на майка му и отпреди това, когато Росен Цанков имаше доста по-здрав вид. Синът на Мария Данаилова се бе заел изцяло с подготовката на погребалната церемония.

Малко хора знаят, че всъщност преди повече от 20 години Росен Цанков се разболява от изключително рядка болест. Майка му и Стефан Данаилов буквално се борили за живота му, след като се стопил до 30 кг в болницата. Заболяването поразява един на 200 000 души и започва след пневмония.

Мария Данаилова неведнъж си е спомняла с ужас за болестта пред медиите и често е казвала, че ако не е бил Ламбо, Росен Цанков нямаше да оцелее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар