Романтично! Ангел се обясни в любов на Дорина

Гласувайте за статията

Певецът сюрпризира половинката си с невероятно романтичен жест

Ангел се обясни в любов на Дорина

Ангел се обясни в любов на Дорина

Последният сезон на „Денсинг Старс“ освен страхотни танци и няколко скандала, предложи на участниците, а покрай тях и на зрителите и любовни емоции. Ако се вярва на слуховете, четири двойки са се събрали вследствие партньорството си на дансинга. Засега Стелла и Наско и Яна и Петко отказват да потвърдят очевидното. За разлика от Део и Елена и Ангел и Дорина, които вече открито се наслаждават на любовта си.

Ангел дори изненада половинката си с невероятно романтичен жест. След като преди няколко дена пусна тяхна обща снимка, а веднага след нея и романтичната песен „Тя е моето цвете“, победителят в танцовото шоу реши отново да сюрпризира Дори. В личната си страница във Фейсбук певецът качи още една тяхна обща снимка, този път с любовно обяснение към нея.

Блондинът не скрива колко е щастлив с танцьорката и какъв късметлия е, че я е срещнал. В типичния за него полу-шеговит, полу-сериозен тон Ангел заявява простичкото: „Обичам я бе!“.

Феновете на певеца веднага изпаднаха във възторг от милия жест. „Страхотни сте заедно, все така да се обичате“, надпреварват се с пожеланията си почитателите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар