Робърт Патинсън все още не е прежалил Кейт Мидълтън

Гласувайте за статията

Бившият приятел на Кейт Мидълтън откровено съжалява за раздялата си с настоящата принцеса. Актьорът, който се изявява и като модел и музикант, не искал да присъства на кралската сватба, защото все още не е прежалил чаровната брюнетка. Робърт смята, че сега, когато Кейт е част от кралското семейство за нея ще настъпи труден период на адаптация, когато тя ще трябва да свикне с новия си статут в обществото. Превръщайки се в публична личност, Кейт ще усети отговорността от превръщането си в принцеса.

Хубавицата беше една от най-коментираните жени през последните седмици и нейни снимки се разпространяваха в интернет пространството по целия свят. Бившият приятел на Кейт предпочита актьорската професия, защото дори да направи грешна стъпка, винаги има втори дубъл, какъвто липсва в кралското семейство.

Той коментира още, че истерията около сватбата на Кейт и Уилям е била прекалена и целият този шум е излишен. Моделът признава, че харесва кралското семейство и им симпатизира, въпреки недосегаемостта им. Новото попълнение в кралската фамилия – Кейт, се приема от британците, като една добра възможност кралските особи да се доближат до народа, защото Кейт е едно обикновено момиче от средната класа.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Робърт Патинсън все още не е прежалил Кейт Мидълтън”

 1. Страхотна двойка, желая им много здраве и дълъг семеен живот.

  Reply to this comment
 2. Линда

  май 02. 2011

  Уважаеми дами и господа, моля да си проверите информацията, която сте качили. Кейт Мидълтън е на 29 години, а Робърт Патинсън на 24. Кейт е с Уилям от 8 години, което означава, че тогава Робърт Патинсън е бил 16. Нещо никак не ми се връзва да са били гаджета, когато и да било. Човекът просто изказа становище, че й съчувства за това, което я чака като част от кралското семейство, а вие веднага решихте, че не можел да я прежали, което е пълна глупост. Извинявайте за коментара, ама твърденията ви са абсурдни 🙂

  Reply to this comment
 3. Ani

  сеп. 12. 2011

  Prawa si Linda!

  Reply to this comment

Добавете коментар