Резил в нова фотосесия! Издължиха краката на Мария?!

Гласувайте за статията

„Мара Отварачката не става за модел, но напоследък явно смята да се изявява основно като такава”, бълват в коментари потребители

 

Има ли фотошоп тук или няма?!

Мария в нова фотосесия

Мария в нова фотосесия

Това е въпросът, който гложди голяма част от потребителите, след като фолк певицата Мария гръмна с новата си фотосесия, видя Kliuki.net.

Миньончето обича да се снима, а напоследък всъщност точно това и прави основно. Феновете й вече беснеят, че не я срещат по кръчмите, но Отварачката се е отдала на семейството си и на голямата си любов Хриси, както тя самата го нарича. Милионерът угажда на всяка нейна прищявка, а на чалга дивата не й остава нищо друго, освен да се наслаждава на охолния си живот.

Отварачката закачливо подскача, а в мрежата се питат дали са издължили краката й...

Отварачката закачливо подскача, а в мрежата се питат дали са издължили краката й…

 

 

 

 

С последната си изява обаче тя предизвика сериозни реакции в мрежата. Мнозина се питат дали професионалистите не са издължили краката на брюнетката, защото те изглеждат значително по-дълги, отколкото са по принцип.

Оставаме на вас да прецените! Сигурно е пипнато нещо, защото фините крачета на Мария определено не създават впечатлението, че са толкова стройни, но всеки има очи сам да види.

Иначе наскоро ви показахме, че Мария редовно внася корекции в ниския си ръст със свръх високи и модерни обувки с платформа, но доста критици във виртуала хич не одобряват решението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар