Ревност! Виж кого шамароса Кобрата заради Андреа!

Гласувайте за статията

Да се задяваш с Андреа под носа на Кубрат Пулев си е чисто самоубийство!

Тома отнесъл два-три тежки шамара, преди да слезе на земята и да си плюе на петите!

Айдълът Тома Здравков обаче изобщо не стъпвал на земята, когато се озовал опасно близо до фолк фурията. Той започнал да флиртува с атрактивната блондинка зад сцената по време на общо тяхно участие. Нахалството на рокаджията не останало незабелязано от Кубрат Пулев, пишат lifestyle.bg и skandalno.net. Кубрат предупредил сдържано момчето да не си пъха носа, където не му е мястото. Напористият Тома обаче изобщо не го чул!
И си го получил – само си представете двамата мъже, които като физика никак не са близки по категория! Историята загрубява: след като Здравков си направил оглушки и продължил да се увърта около Андреа, наложило се Кобрата да го разсъни с два-три тежки шамара. Светски репортери твърдят, че тази история разказвал самият Тома – той не спестил и факта, че веднага след това е изчезнал от полезрението на боксьора, което със сигурност е най-разумният ход.
Случката е от времето, когато Тома Здравков още обираше овациите заради победата си в “Мюзик Айдъл”, а Албева Михова още не беше се появила на хоризонта му. Хрониката мълчи за това – дали Андреа е била заинтригувана от флирта с Тома, или момчето просто й е досаждало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар