Ревност е причината Ван Дам да не участва в „Къртицата“

Гласувайте за статията

Звездата е имал връзка с гаджето на единия от продуцентите

Андрей ревнува Надя страшно много

Андрей ревнува Надя страшно много

Екшън звездата Жан Клод Ван Дам трябваше да е втората световна знаменитост, която да участва в „Къртицата“. След Денис Родман и Ван Дам беше заявил готовност да влезе в шоуто. В последния момент обаче се разбра, че участието му се е разминало и причината не е в него.

Какво се е случило? Оказа се,  че Андрей Арнаудов – творческата половинка на Иван от „Сблъсък“ изпитва луда ревност от звездата, твърдят от „Монитор“. А причината е повече от прозаична – екшън звездата е имал вземане-даване с половинката на продуцента – Надя, водещата на вече спряното предаване по БНТ „Елит“. Всъщност, Надя и Андрей имаха бурна две-годишна връзка, която приключи преди повече от 7 години. През това време опосумът успя да се ожени и да се разведе със сръбкинята Даниела Янков и да завърже връзка с танцьорката Маргарита Будинова. Надя също не си губи времето. След краткотрайната си афера с Ван Дам, хубавицата прекара доста време в обятията на столичен бизнесмен.

През лятото на изминалата година обаче двамата се видели отново и старите чувства пламнали с нова сила. Дотолкова, че продуцентът и Надя вече живеят заедно и дори мислят за наследник. Идилична картинка, в която Жан Клод Ван Дам изобщо не е желан от Андрей. Още повече, че името на любимата му Надя също е спрягано като едно от имената на участниците. Ако наистина е така, е напълно разбираемо защо опосумът не иска звездата в шоуто. Въпреки че това би вдигнало рейтинга на предаването неимоверно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Ревност е причината Ван Дам да не участва в „Къртицата“”

 1. Вижте кой се страхува Ван Дам да не му вземе гаджето!

  Reply to this comment
 2. Rumyana Doneva

  мар. 21. 2013

  Боже, какви глупости съчинявате!!! Точно това е причината Ван Дам да не участва ….:)))))))))))))))

  Reply to this comment
 3. Петко Ганчев

  мар. 21. 2013

  ПИШЕТЕ ГЛЕПОСТИ КОЛКОТО ДА СЕ НАМИРАТЕ НА РАБОТА.

  Reply to this comment

Добавете коментар