Решено! Дженифър Анистън се омъжва (Подробности)

Решено! Дженифър Анистън се омъжва (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Дженифър Анистън се омъжва, всичко за сватбата

След три години отлагане, увъртане и колебания, Дженифър Анистън най-накрая се омъжва. Нещо повече — актрисата е наела сватбен агент от Балканите, който да организира сватбата на мечтите й.

Напук на слуховете, че връзката й с Джъстин Теру е обречена и двойката едва ли не ще се раздели завинаги, Дженифър Анистън този път е решена да мине под венчило. И след три отлагания ще направи сватбата на мечтите си.

Дженифър Анистън вече е наела като агент за своята сватба управителят на хотел „Sunset Tower“ в Лос Анджелис, който е родом от Македония.

Дженифър Анистън най-после се омъжва

Дженифър Анистън най-после се омъжва

Актрисата е поканила Димитри Димитров — да й помогне в организирането на семейната церемония с Джъстин Теру, защото той й бил добър приятел от години. И я спасявал неведнъж в трудни ситуации

„Димитри винаги успява да я преведе през задния вход на хотела, за да не я нападнат папараци. Джен му има голямо доверие и затова той ще организира тържеството й“, издават нейни приятели.

Балкански хотелиер организира сватбата на годината

Балкански хотелиер организира сватбата на годината

„Освен това, той има богат опит в организацията на събития, а е и много вещ в спазването на пълна конфиденциалност“, твърди близък до звездата.

46-годишната Анистън планира да се омъжи за своя годеник в дома си в Бел Еър тази есен. Готвачите на съответния хотел пък ще се грижат за храната на сватбата.

Дженифър Анистън вече три пъти отлага сватбата си, а приятелите й вече не вярваха, че ще се омъжи. Самият Джъстин Теру на няколко пъти я зарязва, но после отново се събираха и по всичко изглежда, че най-накрая ще сбъдне мечтата си, да я отведе пред олтара. С помощта на балканския хотелиер.

Димитров е известен в света на шоубизнеса като „Мъжът на кулата“, защото е в крак с всички конфликти между знаменитостите и винаги прави така воюващите звезди седнат далеч една от друга в ресторанта на хотела, за да се избегнат неудобни ситуации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар