Разкриват истината за Коркут и Емине в Една любовна история

Разкриват истината за Коркут и Емине в Една любовна история
3.33 (66.67%) 3 votes

Истината за Коркут и Емине излиза наяве в Една любовна история

Сериалът Една любовна история става все по-заплетен. След като заблуди всички, че Дженет е дъщеря на Гьонюл Коркут продължава да издевателства над нея. Виждайки майки в болницата при Емине, той се нахвърля с обиди върху нея и я гони. Емине прави опит за самоубийство, но успяват да я спасят. След инцидента обаче Емине не помни нищо и не разпознава сина си. Коркут я прибира у дома, но Ахмет продава дома им и ги оставя на улицата. Със заем от Гьонюл Коркут успява да уреди нов дом на сестра си и сина й Умут.

Междувременно Дженет малко по малко се доближава до истината на своя произход. Осиновителката й Хакъ обаче умира, преди да й разкрие тайната изцяло. Раздвоена в играта си пред Гьонюл и Мендух, Дженет започва да се оплита в лъжите си.

Разкриват истината за Коркут и Емине в Една любовна история

Разкриват истината за Коркут и Емине в Една любовна история

Йълмаз бяга от затвора. Заклетият враг на Коркут бяга от затвора и разкрива истината пред Гьонюл. Той й дава диск, с който й разкрива кои са истинските й деца и разбулва тайната на Емине.  Гьонюл обаче не се помирява с изгубения си син, а дори го моли да остави Дженет и Толга на мира.  Осиновения брат, на Коркут продължава да е обсебен от Джейлян, която се озовава в центъра на нова драма между двамата в Една любовна история.

Младата жена разбира, че е бременна, а баща й се опитва да я застави да се омъжи за Толга. Той иска ръката й, Коркут също, но тя отблъсква и двамата. Асийе настоява Джейлян да се омъжи за Коркут и след много спорове и драми двамата най-накрая се решават да насрочат дата за сватбата. Малко преди това обаче младежът е блъснат от кола на пътя. Тахсин го кара към болницата и научава, че краят му е близо. Това го кара да смени приоритетите си и отношението към Коркут. Драмата в Една любовна история продължава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар