Разкрит! Ето го първия участник от народа в „Къртицата“

Гласувайте за статията

Николай Бенчев сам се издъни в мрежата, че е сред избраните

 

След грандиозния скандал, заформил се около „Къртицата” часове преди началото, сега научихме и кой е един от сигурните участници в новото риалити. Поне така твърди самият той.

Николай сам се издаде и написа този коментар под снимката

Николай сам се издаде и написа този коментар под снимката

Кандидатите просто нямат търпение да разкажат всичко на приятелите си, защото влизат в непосредствена близост до самата Николета Лозанова. Истерията е много голяма и явно, че колкото е оплювана тя, толкова и копнеят за нея. Факт!

Николай Бенчев се издъни и огласи признанието си пред всички фенове на шоуто, което започва тази вечер.

Участникът от народа е много щастлив, че ще е близо до Николета Лозанова

Участникът от народа е много щастлив, че ще е близо до Николета Лозанова

Негова снимка заедно с психоложката на предаването Ани Владимирова вече се размята в мрежата, а посоченият от организаторите да влезе в Базата е повече от развълнуван. Той вече е затворен между четири стени в специален за целта хотел, а междувременно познатите му стискат палци.

За едни е настъпил края на света, че не бяха сред късметлиите, а за други, както се вижда, се е отворил парашута да обитават едно пространство с всички звезди накуп. Дали наистина „Къртицата” ще предизвика такъв фурор, както се кани или ще се провали грандиозно, ще разберем съвсем скоро. А това е Николай Бенчев, който нахлува в „Къртицата” и ще се наложи да се справя с редица предизвикателства. Вижте го!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар