Разкриха звездите в новия сезон на Сървайвър

Сървайвър—Камбоджа се очертава напечен, топ звезди влизат в него

Половината от звездния състав в новия сезон на Сървайвър вече е известен. Въпреки опитите на продуцентите да запазят имената на участниците в пълна тайна, някои от тях се оказаха разкрити.

Малко след края на „Биг Брадър“ Финдо е напуснал България, за да се снима в новия сезон на Сървайвър. Там той ще се изправи срещу най-големия си враг–гладът.

Разкриха имената на звездите в новия Сървайвър
Разкриха имената на звездите в новия Сървайвър

В листата на известните влиза още Антон Агонцев, който този път ще бъде подкрепен от съпругата си Дияна. Силвия Димитрова и Силвия Радулова също влизат звездния отбор на Сървайвър. Калени в изпитанията, красавиците ще покажат какво могат в новия сезон на предаването.

Сред дамите е Янита, която видимо се е променила в последните години.

Мъжката част от отбора пък има достойно представяне в лицата на Светлин Занев и Светослав Бърканичков.

Не е ясно дали в сезона участие ще вземе и Ники Мартинов, който се превърна в абсолютен любимец на публиката по време на участието си в риалити формата. С уменията си да оцелява, той успя да спечели шоуто и да грабне голямата награда.

Участие в шоуто обаче отказаха Джина Стоева и Яна Маринова, които определено бяха едни от най-видните звезди в миналите сезони на Сървайвър. Засега не е ясно кои ще влязат в отбора на „феновете“, както и ще изгреят ли нови звезди в този сезон на риалити формата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.