Разкриха защо Жени Калканджиева смени Камелия в Мис България

Гласувайте за статията

Певицата още не е преглътнала обидата от безпричинното й сваляне от екран

Камелия била много доволна да тормози продуцентите на Мис България

Камелия била много доволна да тормози продуцентите на Мис България

Последните седмици от шоуто „Мис България 2013“ повдигнаха доста въпроси. Този път обаче на прицел бяха не момичетата, а водещите. И по-точно Камелия, която от самото начало беше обявена като една от водещите на живите предавания на продукцията. След само няколко излъчени епизода обаче звездата изчезна от екран без никакво обяснение, а на нейно място се появи Жени Калканджиева.

Колкото и опитна да е пред камерите обаче бившата миска не притежава чара и харизмата на Камелия и зрителите съвсем естествено се притесниха какво се случва с любимката им и защо вече не гледат нея. И докато феновете тънеха във въпроси – хоп, певицата снощи отново се появи на екран все едно изобщо не е отсъствала. Нито тя, нито някой от продукцията обаче даде обяснение защо я е нямало.

Запознати със ситуацията обаче издадоха, че причината за произвола на Камито е… желанието й за отмъщение! Както знаете, продуцентската фирма „Ноу Фрейм“, която прави „Мис България“, стои и за проекта „Споделено с…“, чийто първи водещ беше именно Камелия. Преди две години обаче от компанията скандално прекратиха договора на звездата, за да я заменят с Вихра – бившата жена на Иван.

Камелия тогава си тръгна силно огорчена от телевизията. Затова решението на „Ноу Фрейм“ да я потърсят отново изненада всички. Изглежда разочаровани от провала, който претърпяха с Вихра, от компанията се върнали към всепризнатата любимка. Певицата пък се възползвала от ситуацията, за да си отмъсти на компанията. Камито приела да води, но в последния момент отменила два от лайфовете, оправдавайки се с натоварения си график, научиха от „България Днес“.

Така звездата си връщала на продуцентите заради гадния номер, който й спретнаха преди години. „Те не ми казаха защо ме махат от „Споделено с…“, аз пък няма да им казвам защо не се появявам“, злорадствала Ками пред приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Разкриха защо Жени Калканджиева смени Камелия в Мис България”

 1. Nina Rumenova Kadieva

  авг. 03. 2013

  По ниско ниво предаване не съм гледала никога.

  Reply to this comment
 2. Galina Serbezova

  авг. 03. 2013

  Съгласна съм с Вас.Udjas!

  Reply to this comment
 3. Emille Boev

  авг. 03. 2013

  ДА МАХАТ ТАЯ СЕЛСКА ВРЕСЛА! ОТВРАТИТЕЛЕН ПРОДРАН ГЛАС ИМА! ПЪЛНА ОТВРАТ! ДА СЕ ВЪРНЕ ЖЕНИ! КАМА Е СЕЛСКА ПРЪЧКА!

  Reply to this comment

Добавете коментар