Разкриха я! Николета плаща луди пари, за да плюят Алисия (ВИЖ ЦИФРАТА)

Гласувайте за статията

Фенове издават, че Николета им плаща всеки месец, за да възхваляват нея и да плюят съперницата й в интернет

Николета е готова да плаща луди пари, за да подхранва егото си

Николета е готова да плаща луди пари, за да подхранва егото си

Според HotArena госпожа Божинова плаща по 2 бона на месец на няколко човека, които имат грижата всеки ден да пишат в интернет за нея и Алисия. Целта естествено е да се очерни певицата, а себе си да покаже в най-добрата възможна светлина. При проверка се оказа, че профилът на Николета изобилства с колажи и коментари, показващи я като най-съвършената жена и най-добрата майка на света. Нещо, по което може доста да се поспори, предвид факта, че Николета прекарва повече време да качва снимки във Фейсбук отколкото да се грижи за дъщеря си.

В същото време същите тези фенове имат за задача да пишат в интернет и коментари, които да вредят на имиджа на Алисия. Припомняме ви, че преди време самата Николета опита да пусне слух, че Ники Михайлов изневерява на певицата. А вчера, след слуховете, че звездата на Ара може да е бременна, в няколко форума веднага се появи слух, че детето няма да е от Ники. Слух, зад който според запознати отново стои Николета, която побесняла от възможността врагинята й да има дете от бившото й гадже.

Не е ясно какво е мнението на Валери за това жена му да пръска парите му, за да угоди на собственото си его. Близки до двойката обаче твърдят, че решенията в семейството се вземат еднолично от Николета, така че футболистът най-вероятно изобщо няма думата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Разкриха я! Николета плаща луди пари, за да плюят Алисия (ВИЖ ЦИФРАТА)”

  1. Katerina Alyova

    мар. 06. 2013

    wow

    Reply to this comment

Добавете коментар