Рапъри минаха чалгата по скандалност! Виж как се сипе „бяло” в училище (ВИДЕО)

Рапъри минаха чалгата по скандалност! Виж как се сипе „бяло” в училище (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Рапъри минаха чалгата по скандалност и показаха как се сипе „бяло” в училище

 

Рапъри минаха чалгата по скандалност и показаха как се сипе „бяло” в училище, видя Kliuki.net! Клипът вече се разпространява свободно в мрежата и предизвиква множество коментари.

Рапъри минаха чалгата по скандалност, виж как се сипе "бяло" в училище

Рапъри минаха чалгата по скандалност, виж как се сипе „бяло“ в училище

Групата СтЗ Отбора е избрала изключително провокативен сюжет за видеото си, пише изданието lifestyle.bg. А най-яростните реакции са срещу кадрите, в които се забелязва как зарибена от наркопласьор ученичка си прави „линийки” върху учебника по български за осми клас.

Потребителите изригнаха, че за пореден път в музиката се появяват подобни продукти, които не дават добър пример на тийнеджърите.

Рапърите си навлякоха гнева в интернет

Рапърите си навлякоха гнева в интернет

Парчето носи името „Да се ши’йш, да се пра’йш“ и определено удря фолк хитовете в земята. Свикнали сме все представителите на лекия жанр да са хулени, но ето как стоят нещата тук.

Авторите на проекта пък твърдят, че не искат да образоват как се „шмърка”, а да насочат вниманието към проблема… Понеже това била жестоката реалност и всеки трябвало да си извади поуките.

Вие преценете дали този е правилният начин, но масовото мнение твърди, че рапърите минаха чалгата по скандалност и сцените как се сипе „бяло” в училище са меко казано недопустими!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Рапъри минаха чалгата по скандалност! Виж как се сипе „бяло” в училище (ВИДЕО)”

  1. Димитър Вълчев

    окт. 18. 2013

    tova e deistvitelnosta

    Reply to this comment

Добавете коментар