Райна я довърши: Да спечели всеки друг, без Стелла!

Гласувайте за статията

Певицата нанесе съкрушителен удар по и без това разклатения имидж на превзетата каскадьорка

Райна е твърдо против Стелла да спечели "Денсинг Старс"

Райна е твърдо против Стелла да спечели „Денсинг Старс“

„Желая ти много късмет, Елен. Както и на другия отбор, който харесвам – този на Ангел“, с тези си думи Райна категорично даде да се разбере, че е твърдо против Стелла да спечели „Денсинг Старс“. Както знаете, финалът на танцовото шоу е довечера, а нервите на прехвалената холивудска звезда вече тотално не издържат.

Както знаете, в началото на седмицата си позволи неприличен жест към Калин Сърменов, а по-рано днес се видя и как псува човек от екипа на предаването. Съвсем естествено, наглото й поведение няма как да бъде подминато, особено от звездите в България. Най-засегната, от които е Райна.

Припомняме ви, че пилето на поп фолка направи услуга на Стелла, замествайки я, когато беше контузена. Вместо да й благодари за подкрепата и за съвършено изиграния танц обаче, каскадьорката единствено просъска през зъби: „Аз този танц мога да го изиграя със затворени очи“.

Съвсем естествено, след показаната грозна неблагодарност, Райна няма как да симпатизира на каскадьорката. Всъщност презрението на певицата се простря толкова далеч, че тя не се поколеба да изкаже публично подкрепата си за другите две двойки в шоуто – Ангел и Дорина и Елен и Калоян.

Очевидно е, че Райна ще се радва който и да спечели. Само и само да не е Стелла.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Райна я довърши: Да спечели всеки друг, без Стелла!”

 1. Детелина Арсова

  юни 07. 2013

  Права е!

  Reply to this comment
 2. Nadejda Radeva

  юни 13. 2013

  Много е права за тази змия и невъзпитаната Стела.

  Reply to this comment

Добавете коментар