Райна се оплака: Коцето ме потискаше, държеше ме заключена

Райна се оплака: Коцето ме потискаше, държеше ме заключена
4 (80%) 2 votes

Певицата едва не си счупила крак, докато се опитвала да избяга от обсебващата връзка

Макар да не са заедно от над 4 години, отношенията между Райна и Константин все така вълнуват светското пространство. Феновете на двойката пък не спират да се надяват, че любимците им един ден ще се съберат отново, въпреки, че Коцето вече има съпруга и дете.

Райна разкри шокиращи подробности за връзката си с Константин

Райна разкри шокиращи подробности за връзката си с Константин

Оказа се обаче, че връзката, по която още въздишат хиляди почитатели, далеч не е била така съвършена, както изглежда. В откровен разговор със съквартирантите си от Биг Брадър Райна за пръв път разкри и тъмната страна на бурната любов с колегата си. Звездата се оплака, че Коцето я потискал жестоко като в последните месеци от връзката им положението било направо страшно. „Аз много пъти исках да избягам от тази връзка. Даже бях заключвана заради това“, хвърли бомбата македонското девойче.

И макар да не уточни кой я е заключил, на всички им стана ясно, че именно Константин го е сторил, явно опитвайки се да задържи тогавашната си половинка, коментират зрителите. За да се отърве, тогава Райна се е опитала да избяга през прозорец, намиращ се на три метра височина. „Едва не си изпотроших краката, само и само да се махна“, продължи разказа си певицата.

И за пореден път намекна, че многобройните изневери на колегата й са основната причина връзката им да приключи безславно. „Аз го дебнах за едно, а го хванах за друго“, през смях заяви Райна.

Вижте сами шокиращата й изповед. Видеото с нея започва от 5 минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар