Райна се обясни с трепет и любов на нов красавец – виж ги заедно!

Райна се обясни с трепет и любов на нов красавец – виж ги заедно!
5 (100%) 1 vote

Райна притисна нов красавец, последва и любовно обяснение, което хвърли в интерес феновете й

 

Райна се обясни с трепет и любов на нов красавец!

Тя се притисна до него така фамилиарно, все едно му е доверила всичко от себе си, започнаха веднага да коментират в нета, видя Kliuki.net.

Райна се обясни с трепет и любов на нов красавец

Райна се обясни с трепет и любов на нов красавец

Чалга звездата пропусна да уточни кой е силният мъж до нея, но шампанското, което той държи в ръце, изглежда е предназначено само за двамата, започнаха да фантазират във виртуала. Нищо чудно това да е просто поредният проект на Райна, в който ще участва и симпатичният кавалер.

Обаче думите, които последваха, накараха всички да се усъмнят още повече. Доскоро Райна беше в депресия, но гарантира, че има сили да се справи и да излезе победителка от нея. Въпреки, че околните й пречели, подливали й вода, тя оставала несломима.

Трънливият път нямало да я спре да продължи да се харесва, а каквото била дала природата, то никой не можел да й го вземе. Изглежда Райна натърти на това, че има непоклатимо самочувствие, което никой не може да срине. Тя продължава посланието си с това, че винаги оцелява, а любовта ще я върне обратно, скоро пак ще изгрее, писа Блиц.

Прочувствената й изповед, придружена от снимката, хвърли в недоумение и всички се питат дали пък това не е нейната половинка.

Вижте сами Райна и новият й красавец!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Райна се обясни с трепет и любов на нов красавец – виж ги заедно!”

  1. e ne

    ян. 22. 2014

    mnogo e sladka Rajna

    Reply to this comment

Добавете коментар