Райна разиграва истински театър във Facebook

Гласувайте за статията

Гласовитата изпълнителка от новия фолк, използва социалните мрежи, за да си прави реклама и да привлече вниманието на потребителите не с хубави песни, а с двусмислени изказвания и интриги. Затова съвсем справедливо получава упреци и обира негативите на възмутени потребителки. Наскоро писахме за “войната” между нея и потребителка, дръзнала да изкаже мнението си за снимките на фолк дивата. За тази си смелост, тя получи “пет минути реклама”, като нейна снимка беше разпространена от Райна, за да покаже какво представлява критикарката.

С участието си в известно музикално предаване, Райна се показа в светлина, която я не беше в нейна полза. Потребители на мрежата я определят като “разглезено момиченце” и “жена, която не умее да губи”.

Във Facebook фок дивата “вкарва” интрига като непрекъснато пуска снимки на Светльо и Коста, някои от които откровено провокативни. На въпросите на феновете си с кого всъщност поддържа връзка, тя закачливо се измъква. Както ви информирахме, “Блясък” публикува снимки на Райнето в страстни прегръдки с Коста, но въпреки това, тя продължава да отрича. Певицата видимо се забавлява с коментарите на “приятелите” си в социалната мрежа, особено с тези, които й дават съвети за любовния живот. Неясното положение напълно устройва фолк изпълнителката, още повече, че с това привлича медийното внимание. С хитове и без друго не може да се похвали напоследък…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Райна разиграва истински театър във Facebook”

 1. меги

  май 16. 2011

  тая пък коя беше?

  Reply to this comment
 2. zaprqna

  юни 15. 2011

  mn gotina pevica

  Reply to this comment

Добавете коментар