Райна прости на Коцето

Гласувайте за статията

Фолк дуетът  се помири

Фолк певицата Райна прости на Коцето за изявленията му по нейн адрес. Изпълнителката, която преди дни отново стана обект на коментари от негова страна, доста гневно реагира на някои от твърденията. Мълвата носеше, че най-известния фолк дует отново ще се събере и то не само на сцената. И че самата Райна упорито преследва Коцето, за да си го върне.

Райна и Коцето се помириха

Райна и Коцето се помириха

Изпълнителката буквално побесня, когато разбра и избухна на страницата си в социалната мрежа. Певицата реагира доста гневно и не скри, че й е писнало от това да я обрисуват като страдаща по изгубената си любов девойка. А също така не подмина и изказванията на бившия си, който също подхранва тези слухове с коментари по нейн адрес.

„Тъй като ТОЙ обожава публичността ще му направя този подарък — отново да подмина поредната му медийно — словесна изцепка, която внушава,че съм „многострадална Геновева“, написа на страницата си във Фейсбук Райна.

След този коментар, на всички им стана ясно, че фолк звездата визира Коцето. Само седмици преди това тя буквално го разката в предаването на Сашо Диков.

Към днешна дата обаче Райна изглежда е решила да зарови томахавката в името на професионалните им отношения. И дори позира за снимка, заедно с Константин.

„Party time“, написа под фотоса звездата. В момента дуетът е в Англия, където бяха поканени да изнесат концерт. По всичко изглежда, че двамата са загърбили личните си спорове. И отново са затоплили отношенията си заради феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар